• Megbízhatóság

    30 éve a szakmában

  • Képzések

    Felkészítés a problémák megoldására

  • Minőségi szolgáltatások

    Megoldások az Ügyfeleink igényeire

A beszállítók megkezdhetik felkészülésüket az MMOG v5 szerinti logisztikai önértékelés elvégzésére. Több OEM már kiadta a követelményeit az átállással kapcsolatban.

Az új, 2019-es, 5. verzió megköveteli, hogy a cégeknek legyen egy kockázatértékelési folyamata, hogy biztosítsák az ellátás folytonosságát, amikor a szervezet eltér a szokásos működéstől. A másik lényeges újdonság a kiberbiztonsággal kapcsolatos követelmények beépülése.

Az MMOG v5. az MMOG.np online felületen futtatható (az np jelentése: new platform), és többé nem lesz elérhető Excel-ben. Az Excel-es verzióhoz képest többlet szolgáltatásokat kínál, melyek közül kiemelhető a biztonságos belső email rendszer a vevők és a beszállítók közötti kommunikációra.

Újdonságnak számít az új online platform, mely véglegesen felváltja a korábbi Excel-alapú változatot. Sok új követelmény jelent meg, számosat pedig javítottak, mely által egyértelműbbek lettek a követelmények, és az IATF 16949-es szabvánnyal való összhang is nőtt. Sok követelményt töröltek a régiek közül.

A BERTING jelenleg 2 képzést kínál MMOG/LE v5 témában. Az egyik azoknak szól, akik már ismerik az MMOG/LE-t és önértékeléseket végeztek, a másik pedig a kezdő önértékelőknek.

Keresés

Képzés

A szakterületeinken belül az ország egyik legszélesebb felnőttképzési kínálatával rendelkezünk. 

Tovább a képzéskeresőre...

Tanácsadás

Minőségirányítási vezetőknek ajánljuk, hogy minden elsőre jól sikerüljön, kevesebb legyen a reklamáció, a csúszás, a selejt és az utómunka.

Bővebben...

©BERTING CUP e-learning képzések

 Egyéni haladási ütem
 Testreszabott
 Gyakorlatorientált
 Letölthető tananyag
 Személyes kapcsolat az oktatóval

Részletes tájékoztató kérése

Jelentkezési lap az egyes képzéseknél található.

Hírek

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.