• Megbízhatóság

    30 éve a szakmában

  • Képzések

    Felkészítés a problémák megoldására

  • Minőségi szolgáltatások

    Megoldások az Ügyfeleink igényeire

Az MMOG/LE egy stratégiai eszköz, amely világszerte segíti az autóipari vállalatokat abban, hogy jobban rálássanak a saját ellátási láncuk képességeire és hatékonyságára. A frissen megjelent 6-os verzió alapján beszállítóknak fel kell készülniük arra, hogy időben eleget tegyenek a vevőik legújabb követelményeinek.

Az MMOG/LE v6 főbb változásai a következő témák köré csoportosulnak:

- Digitális átalakítás
- Kapacitástervezés
- ESG felelősség
- Kríziskezelés
- Kiberbiztonság
- Az értékelés kiterjesztése az albeszállítókra

Az autóipari vevők a következő időszakban jelentik be, hogyan kívánnak átállni az MMOG/LE 6-os verziójára. A beszállítóknak javasolt megismerkedni a v5 és a v6 verziók közötti különbséggel, hogy megtehessék a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy a benyújtási határidőre a folyamataik naprakészek legyenek.

Az MMOG/LE v6 egyik fontos szempontja a Tier1 beszállítókra vonatkozó azon követelmény megerősítése, hogy a beszállítók az MMOG/LE értékelést a saját beszállítóiktól is megköveteljék.Valamennyi autóipari beszállító az utóbbi években jelentős fennakadásokkal szembesült alkatrészhiány, létszámhiány vagy politikai okok miatt. Felismerték, hogy a Tier2+ szintű beszállítók ugyanolyan fontosak a gyáraik ellátásában, mint a Tier1 beszállítók, és keresik a módját, hogyan tudják növelni a teljes ellátási láncukban a teljesítményt, a biztonságot és az átláthatóságot. Ezért az autóipari vevők egyre inkább megkövetelik a beszállítóiktól, hogy azok a saját beszállítóikkal együtt használják az MMOG/LE-t, amire viszont időben fel kell készülni.

Ingyenes átállási útmutatót a BERTING ismert elérhetőségein lehet kérni. A BERTING képzéssel és az MMOG/LE önellenőrzés elvégzésével segíti Ügyfeleit.

Keresés

Képzés

A szakterületeinken belül az ország egyik legszélesebb felnőttképzési kínálatával rendelkezünk. 

Tovább a képzéskeresőre...

Tanácsadás

Minőségirányítási vezetőknek ajánljuk, hogy minden elsőre jól sikerüljön, kevesebb legyen a reklamáció, a csúszás, a selejt és az utómunka.

Bővebben...

©BERTING CUP e-learning képzések

 Egyéni haladási ütem
 Testreszabott
 Gyakorlatorientált
 Letölthető tananyag
 Személyes kapcsolat az oktatóval

Részletes tájékoztató kérése

Jelentkezési lap az egyes képzéseknél található.

Hírek

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.