Jogi és adatvédelmi nyilatkozat a honlap tartalmáról (2019.01.11.)

Általános tájékoztatás

www.berting.hu-t (a továbbiakban: honlap) a BERTING Vezetési Tanácsadó Iroda (továbbiakban BERTING) üzemelteti. 

A honlap használatának megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

1.    Szerzői jogok

A honlap, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BERTING jogosult. 

A BERTING előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni.

A BERTING azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerint a felhasználásba:
- a pontos - www.berting.hu - honlap forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
- a szabad felhasználás körében saját, személyes használatra számítógépen tárolhatók, kinyomtatható a www.berting.hu oldalainak tartalma vagy kivonatai.

2.    Védjegyek

Minden, a BERTING honlapján használt védjegy (márkanév, logó stb.) a BERTING tulajdonában áll.

A BERTING partnereinek honlapon megjelenő védjegyei az adott partner hozzájárulásával szerepelnek a honlapon.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

3.    A honlap tartalma

A honlapon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja általában a bejegyzés tetején található. Elolvasás előtt minden esetben ellenőrizze a dátumot, ugyanis előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikk már nem aktuális. A BERTING mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma megfelelően pontos és a honlap témájához kapcsolódóan hasznos legyen. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásáért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért a BERTING nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek. A megjelentetett információk nem minősülnek tanácsadásnak vagy oktatásnak.

Előfordulhat, hogy a honlapokon a BERTING akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik –, a BERTING semmilyen természetű felelősséget nem vállal a felhasználó részére megjelenő honlap pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A honlapon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a BERTING nem vállal felelősséget.

4.    A honlap elérése

A BERTING fenntartja a jogot, hogy honlapot bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A BERTING nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BERTING kifejezetten kizárja.

5.    Kapcsolódó honlapok

A BERTING honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.
A kapcsolódó honlapokhoz a BERTING honlapja csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a kapcsolódó honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a BERTING valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.
A BERTING nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BERTING honlapjai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A BERTING egyes honlap oldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes honlapon nyújtott szolgáltatások igénybevételének, használatának.

6.    Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata - GDPR

A BERTING kijelenti, hogy minden, a honlapon keresztül tudomására jutott céges és személyes adatot tiszteletben tart és titkosan kezel. Az így tudomásunkra hozott információkat harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki, azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A honlapon való adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, így különösen a Kapcsolatfelvétel során megadott felhasználói adatok is. Az adatgyűjtés ténye és az érintettek köre: A BERTING honlapján a Hírlevél feliratkozás és a Kapcsolatfelvétel űrlapokon adhat meg magáról önkéntesen adatokat a Felhasználó.

Az adatgyűjtés célja: a Felhasználó önkéntesen megadott személyes adatai a BERTING adatbázisába kerülnek. A Felhasználó ellenkező kikötése hiányában a BERTING az alábbiak szerint használhatja fel:

   1. A kapcsolatfelvétel során megfogalmazott Felhasználói igényre való válaszadás.

   2. A BERTING akcióiról, rendezvényeiről postai úton, elektronikus levélben vagy telefonon történő tájékoztatás.

   3. A BERTING-gel kapcsolatos reklámcélokra (hírlevél e-mailen keresztül való küldésére, termékek/szolgáltatások ajánlására).

Az adatkezelés időtartama: amíg az érintett természetes személy más nyilatkozatot nem tesz. Ebben az esetben azonnal a rendelkezése szerint járunk el. Ezen kívül minden hírlevelünk alján megtalálható a leiratkozási lehetőség és az címzett adatainak szerkesztési linkje, így a Felhasználó saját maga is rendelkezhet a személyes adatainak használatáról. Ha a Felhasználó le kíván iratkozni a hírlevelünkről, vagy módosítani kíván az adatain, kérésére azonnal leiratkoztatjuk, vagy módosítjuk az adatait. Ezeket a Felhasználók maguk is megtehetik a hírlevél alján található linkekre való kattintással.

Az adatvédelem a hozzáférés jelszóval való korlátozásával valósul meg. Az informatikai rendszerünket biztonsági szoftverekkel védjük. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: elsősorban a BERTING ügyvezetője. A BERTING alkalmazottai és a BERTING alvállalkozói akkor férhetnek hozzá, ha azt megfelelő titoktartási kötelezettségek mellett szerződés kiköti.

A Felhasználó adatai kezelésével kapcsolatos jogainak jogorvoslati lehetőségei: adatvédelmi jellegű panaszával első körben kérjük, forduljon hozzánk a Tájékoztató végén megadott elérhetőségeinken és közreműködünk a kérése teljesítésében. Ha ezután sincs megelégedve a panasza kezelésével, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, akinek az eljárását kezdeményezheti a következő elérhetőségeken: postacím: 1530  Budapest, Pf.: 5., cím: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., URL: http://naih.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96229/2016, NAIH-101472/2016

7.    Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a BERTING haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású. 

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott adatvédelmi kérdésekben a 2011. évi CXII. törvény előírásait kell alkalmazni.

8.    A Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat megváltoztatása

A BERTING fenntartja jelen Tájékoztató megváltoztatásának jogát.

BERTING Vezetési Tanácsadó Iroda, Tel.: +36 20 954 0025, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.