• Megbízhatóság

    30 éve a szakmában

  • Képzések

    Felkészítés a problémák megoldására

  • Minőségi szolgáltatások

    Megoldások az Ügyfeleink igényeire

Az ISO/TS 9002-es szabvány irányelveket ad az ISO 9001:2015 alkalmazásához.

Az ISO/TS 9002 az új ISO 9001 szakaszait követve ad útmutatást az ISO 9001:2015 követelményeinek bevezetéséhez, az átálláshoz. Példákat hoz azokra az intézkedésekre, amelyeket egy szervezet tehet, hogy megfeleljen a tanúsítási követelményeknek.  

Az ISO/TS 9002 példákat ad arra, hogy mit tehet egy szervezet az átállás vagy az ISO 9001:2015 bevezetése során, leírásokat és választási lehetőségeket ad, amelyek segítik az ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetését hogy erősödjön a kapcsolat a cég egészének irányítási rendszerével.

Az ISO/TS 9002-t bármilyen szervezet használhatja annak típusától, méretétől, tevékenységi körétől ill. földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül. A módszerek természetesen változhatnak a szervezet összetettsége, irányítási modellje, tevékenységei, a kockázatainak természete és az ebből adódó lehetőségek szerint.

A BERTING szívesen vállal tanácsadást az ISO 9001:2015 szerinti átálláshoz és a tanúsításra való felkészüléshez. Az ISO 9001:2015-tel kapcsolatos képzéseinkből és képzési helyszíneinkből itt válogathat.

Keresés

Képzés

A szakterületeinken belül az ország egyik legszélesebb felnőttképzési kínálatával rendelkezünk. 

Tovább a képzéskeresőre...

Tanácsadás

Minőségirányítási vezetőknek ajánljuk, hogy minden elsőre jól sikerüljön, kevesebb legyen a reklamáció, a csúszás, a selejt és az utómunka.

Bővebben...

©BERTING CUP e-learning képzések

 Egyéni haladási ütem
 Testreszabott
 Gyakorlatorientált
 Letölthető tananyag
 Személyes kapcsolat az oktatóval

Részletes tájékoztató kérése

Jelentkezési lap az egyes képzéseknél található.

Hírek

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.