• Megbízhatóság

    30 éve a szakmában

  • Képzések

    Felkészítés a problémák megoldására

  • Minőségi szolgáltatások

    Megoldások az Ügyfeleink igényeire

A BERTING Kft. sikeresen készítette fel Ügyfelét a SMETA auditra. A tanúsítást végző nemzetközi szervezet egyik telephelyen sem talált eltérést. Ügyfelünk egy nagy múltú, autóipari vállalat, akitől egy külföldi vevő követelte meg a tanúsítvány meglétét.

A SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) az egyik legszélesebb körben alkalmazott etikai és társadalmi felelősségvállalási audit módszertan, amely a munkajogot, az egészségvédelmet, a munkabiztonságot, a környezetvédelmet és az üzleti etikát foglalja magában.

A Sedex a világ egyik vezető szolgáltatója az etikus kereskedelem területén. Célja a munkakörülmények javítása a nemzetközi ellátási láncokban, mellyel elősegítik, hogy a vállalatok javítsák a felelősségteljes és fenntartható üzleti gyakorlataikat.

A Magyar Minőség 2020.augusztusi-szeptemberi számában jelent meg a témában cikkünk "Sikeres SMETA társadalmi felelősségvállalási audit az autóiparban" címmel. 

Szívesen adunk további felvilágosítást a tanúsításra való felkészülés feladatairól, valamit tanácsadói támogatást és oktatást a tanúsításra való felkészüléshez.

Keresés

Képzés

A szakterületeinken belül az ország egyik legszélesebb felnőttképzési kínálatával rendelkezünk. 

Tovább a képzéskeresőre...

Tanácsadás

Minőségirányítási vezetőknek ajánljuk, hogy minden elsőre jól sikerüljön, kevesebb legyen a reklamáció, a csúszás, a selejt és az utómunka.

Bővebben...

©BERTING CUP e-learning képzések

 Egyéni haladási ütem
 Testreszabott
 Gyakorlatorientált
 Letölthető tananyag
 Személyes kapcsolat az oktatóval

Részletes tájékoztató kérése

Jelentkezési lap az egyes képzéseknél található.

Hírek

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.