A vállalatok termelési vezetőinek nyújtunk költséghatékonyság növelő szolgáltatásokat, hogy a termelékenységük akár a többszörösére is növekedhessen.

Tanácsadás

A LEAN vállalati bevezetése többféle módon történhet. Koncentrálhatunk a rövid távú sikerre, amikor egy szűkebb területen vagy folyamatban valósítjuk meg a LEAN-t, rövid idő alatt. Akik azonban az egész vállalatnál akarják ezt a fajta munkakultúrát elterjeszteni, azoknak hosszabb idővel kell számolniuk. Mi kell a sikeres LEAN bevezetéshez? Tapasztalataink szerint kell a szervezetnél egy vezető, aki az élére áll a bevezetésnek, aztán kell legalább egyvalaki, aki szakmailag felkészült LEAN-ből és kell néhány lelkes kolléga, aki a munkaidejének egy részében ezzel foglalkozik. Nos, mi az utóbbi kettőben tudjuk kiegészíteni az Önök LEAN csapatát.

Képzés

A LEAN képzéseinken résztvevők olyan elméleti tudást és gyakorlati ismereteket kapnak, hogy a saját vállalatuknál képesek lesznek a LEAN élére állni, Kaizen tevékenységeket irányítani vagy azokban részt venni. Egyes LEAN tréningjeink mérhető haszna, hogy a résztvevőknek a megszerzett tudást lehetőségük van a tréning keretén belül úgy kamatoztatni a saját vállalatuknál, hogy az visszahozza a képzés díját. Tovább a Képzéskeresőre

Workshop

A workshopjaink rövid távon mérhető előnye, hogy a megtanult elméletet a résztvevők azonnal alkalmazzák a gyakorlatban. Minden résztvevő tudja, hogy a siker hamar lemérhető és ehhez ők is hozzájárulnak. Írjon nekünk!

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket használ. Részletek.